Hotel-Restaurant Cuijk

Taken en verantwoordelijkheden

Wij werken in een keuken waarbij iedereen allround bezig is met het bereiden van gerechten voor onze gasten in het restaurant en de banqueting (feesten en partijen). Het is een zeer afwisselende functie waarbij alle aspecten van het koksvak aan bod komen. Je werkt afwisselend in de verschillende parties. Een partie is jouw verantwoordelijkheid. Van mise en place tot het bereiden van de producten en het afsluiten ervan. Wij zoeken een teamplayer met gevoel voor humor. Iemand die houdt van hard werken in een team dat met respect met elkaar omgaat. Neem jij je verantwoordelijkheid serieus en ben je in staat om een actieve bijdrage te leveren aan een kwalitatief vers en goed product? Solliciteer dan op deze uitdagende functie.  

Functie-eisen

We zoeken iemand met een hands-on mentaliteit, flexibel, verantwoordelijk, gedisciplineerd, stressbestendig, representatief en communicatief vaardig. Kennis van werken conform HACCP code en Sociale Hygiëne. Goede beheersing van de Nederlandse taal. Werken op zaterdag en op zon- en feestdagen geen bezwaar. Creatief zijn in het oplossen van voorkomende problemen

Wij bieden een 32-38 urig dienstverband aan in een prettige werkomgeving en een salaris volgens de richtlijnen binnen de horeca. Voor bedrijfskleding wordt gezorgd.

Vacatures

Locaties

Er zijn geen locaties gevonden.