Totaal 67OrganisatiesSelectie (67)

Weergave

Popcentrum Tilburg

De dance in ons popcentrum is volop in beweging. Bijna iedere zaterdagnacht kun je bij ons terecht voor feestjes georganiseerd door de beste collectieven, labels en DJ’s. Daarom zijn we per direct opzoek naar frisse krachten voor in de nacht. Vind jij het tof om te werken terwijl de DJ de…

Café-Restaurant Beek

Onze all-in organisatie bestaat uit café, zaal en restaurant en is perfect voor uiteenlopende gelegenheden! Ons restaurant ligt in het buitengebied van het charmante plaatsje Beek, waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Op ons terras kunt u even bijkomen na een wandel- of fietstocht.

Onze groepsaccommodatie is een luxe accommodatie in de nabijheid van de Efteling en de Loonse & Drunense Duinen.

Restaurant Valkenburg

Een gezellig eetcafé voor jong en oud waar u lekker kunt vertoeven en genieten van onze diverse dranken en gerechten. 

Ons bier-restaurant zit in het hart van Amsterdam. Wij brouwen ons eigen bier en werken daarnaast veelal met biologische en maatschappelijk verantwoorde producten en willen voor een eerlijke prijs een goede maaltijd serveren.

Bier-restaurant Delft

Ons bier-restaurant zit in het hart van Delft. Wij brouwen ons eigen bier en werken daarnaast veelal met biologische en maatschappelijk verantwoorde producten en willen voor een eerlijke prijs een goede maaltijd serveren.

Horeca exploitatie is een overkoepelende organisatie van meerdere restaurants in Leidschendam, Zoetermeer en Rijswijk.