Totaal 38OrganisatiesSelectie (38)

Weergave

Popcentrum Tilburg

De dance in ons popcentrum is volop in beweging. Bijna iedere zaterdagnacht kun je bij ons terecht voor feestjes georganiseerd door de beste collectieven, labels en DJ’s. Daarom zijn we per direct opzoek naar frisse krachten voor in de nacht. Vind jij het tof om te werken terwijl de DJ de…

Bistro Maastricht

Wij staan voor de hartelijkheid, vrolijkheid en gulheid waarmee wij onze gasten verwelkomen. Onze chef bereidt alle gerechten dagelijks vers in eigen keuken en dat proef je! Wij zijn 7 dagen per week geopend, voor ontbijt, lunch, diner en borrel.

Logtenberg in Boerhaar is al vele jaren een begrip als het gaat om goed verzorgde feesten. Van een eenvoudig dorpscafé tot een unieke feestlocatie in de regio. In de loop der jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een modern horecabedrijf. Een familiebedrijf waar we trots op zijn!

In het oude centrum kan je bij ons ontbijten, lunchen, dineren, koffie drinken en een taartje eten.   Het voormalige thee- en koffiepakhuis hebben we opgeknapt en ingericht. In de drukte van de Warmoesstraat is een bezoek aan onze bakkerij een aangename, huiselijke plek om even te…

Ons Indonesisch restaurant heeft in april 2008 haar deuren geopend en gebruikt eeuwen oude recepten welke generatie op generatie zijn overgedragen.

Eetcafé Dinteloord

Lekker eten, drinken en genieten met een adembenemend uitzicht op de haven van Dinteloord!